Закон і Бізнес


Європейське визнання


№22 (1424) 08.06—14.06.2019
2941

Компанія Jurimex виступатиме юридичним радником Ради Європи з питань правосуддя та адвокатури в рамках проекту «Підтримка здійснення судової реформи в Україні».


Рішенням тендерного комітету Ради Європи від 30.05.2019 та відповідно до положень правил від 29.07.2011 №1333 компанія Jurimex акредитована як юридичний радник з питань правосуддя та адвокатури.

Рада Європи допомагає українській владі у реформуванні судової системи та приведенні до законодавства і практики судів і судових установ у відповідність до стандартів Ради Європи. Ця допомога надається в рамках проекту «Підтримка здійснення судової реформи в Україні». Проект розпочався у червні 2018-го і триватиме до листопада 2020 року. Він стосуватиметься проблем, пов’язаних з питаннями судової реформи в Україні, а саме: розробки законодавства про судоустрій і адвокатуру; забезпечення незалежності суддів, включаючи чесні та публічні процедури в судовій системі; дотримання стандартів та рекомендацій Ради Європи, включаючи моніторинг функціонування судів на сході України; аналізу законодавства та практики державної виконавчої служби, юридичного представництва та правової допомоги в Україні.

ЮК Jurimex була заснована у 2003 році й входить до кола 20 найкращих юридичних компаній України. Головний офіс компанії розташований у Києві, а діючі філії — в найбільших регіонах України: Харкові, Одесі, Сумах, Львові.