Закон і Бізнес


У Києві створено міжнародну асоціацію для розвитку бізнесу за кордоном


04.06.2019 17:24
2689

Ініціативна група регіональних торгово-промислових палат із 13 країн, що об’єднують сотні тисяч підприємств, створили міжнародну бізнес-асоціацію з центром у Києві - «КИЇВСЬКИЙ КЛУБ» партнерських Палат».


3 червня під час Саміту партнерських палат, який відбувся у Київський торгово-промисловій палаті, представники палат Австрії, Білорусі, Грузії, Італії, Литви, Молдови, Німеччини, Польщі, Словаччини, Словенії, Угорщини, Хорватії, ОАЕ, а також з різних регіонів України визначили практичні аспекти діяльності новоствореної громадської організації «КИЇВСЬКИЙ КЛУБ» партнерських Палат», передає «Закон і Бізнес».

Організатори зазначили, що робота Клубу буде спрямована на сприяння потребам бізнесу, його розвитку, підвищення кваліфікації, а також на залучення в регіони України зарубіжних інвесторів.

Про історію створення Клубу розповів Президент Вільнюської торгово-промислової та ремісничої палати Сігітас Леонавичус, зазначивши, що з Україною вони працюють з 2013 року та розглядають її як країну з великим потенціалом.

Микола Засульський, президент Київської торгово-промислової палати, який обраний президентом «КИЇВСЬКОГО КЛУБУ» партнерських Палат», зазначив, що під час минулорічного Саміту з ініціативи Вільнюської і Київської торгово-промислових Палат було підписано Меморандум щодо створення «КИЇВСЬКОГО КЛУБУ» партнерських Палат».

Президент Палати Італії для Балканських країн і України Паоло Ді Лулло підкреслив, що новостворений Клуб закріпить зв’язки між бізнесом різних країн, зокрема допоможе малому та середньому бізнесу України вийти на міжнародний ринок.

Через рік керівники регіональних торгово-промислових палат зустрінуться, щоб підбити підсумки роботи та розглянути подальші перспективи розвитку «КИЇВСЬКОГО КЛУБУ» партнерських Палат».

Закон і Бізнес