Закон і Бізнес


Юристи GOLAW визнані найкращими в Україні згідно з Who’s Who Legal


03.06.2019 17:35
2019

Юристи GOLAW отримали високу відзнаку згідно міжнародної дослідницької програми Who’s Who Legal (WWL).


Партнер фірми, керівник практики вирішення судових спорів Катерина Манойленко та радник Катерина Цвєткова названі серед кращих юристів України у сфері у сфері Трудового права (Labour, Employment&Benefits 2019).

На відміну від багатьох інших юридичних рейтингових та дослідницьких програм, які оцінюють юристів за відгуками клієнтів та реалізованими проектами протягом року, WWL визначає кращих представників галузі виключно на основі рекомендацій клієнтів.

«Ми дуже вдячні нашим клієнтам за довіру та цікаві проекти, які дозволяють нашій команді досягати найкращих результатів. Запорука нашого успіху полягає в поєднанні багаторічного досвіду та нестандартної, індивідуально розробленої стратегії до кожної справи. Ми завжди кажемо, що успішне вирішення питань клієнтів - це головний пріоритет роботи GOLAW, і це дійсно так», — зазначила адвокат К.Манойленко.

Who’s Who Legal визначає кращих представників юридичної сфери з 1996 року. Довідник містить інформацію щодо більш ніж 24000 юристів приватної практики та 2500 експертних консультантів 150 юрисдикцій світу. WWL є одним з провідних довідникових ресурсів для компаній, які шукають визнаних юристів певної практики, чия репутація вже підтверджена іншими клієнтами.