Закон і Бізнес


Міжнародне визнання


№21 (1423) 01.06—07.06.2019
3359

Юристи GOLAW отримали високу оцінку міжнародної дослідницької програми Best Lawyers та включені до десятого видання The Best Lawyers in Ukraine 2020.


Особливістю програми є оцінка юристів виключно за рекомендаціями інших юридичних фірм, що підкреслює професійний рівень юристів GOLAW та їхнє високе визнання серед колег.

«GOLAW постійно займає провідні позиції у найбільш престижних українських і міжнародних рейтингах. Це говорить про те, що обрана нами стратегія є виграшною і виправдовує себе на всі 100%. Стратегія дуже проста: клієнти завжди на першому місці, успішне вирішення їхніх питань — наш пріоритет», — зазначив керуючий партнер GOLAW, адвокат Валентин Гвоздій.

Фахівці отримали визнання у таких категоріях:

керуючий партнер Валентин Гвоздій: банківське та фінансове право; вирішення судових спорів; податкове право; корпоративне право; взаємодія з державними органами (GR); інвестиції; злиття та поглинання (M&A); нерухомість; земельне право;

старший партнер Сергій Оберкович: банківське та фінансове право; корпоративне право;, інвестиції; земельне право; вирішення судових спорів; злиття та поглинання (M&A); нерухомість; податкове право;

партнер Анжеліка Моісєєва: кримінальне право;

партнер Максим Лебедєв: трудове право;

партнер Ірина Кальницька: податкове право;

партнер Катерина Манойленко: вирішення судових спорів;

старший юрист Тарас Литовченко: корпоративне право;

юрист Олександр Мельник: злиття та поглинання (M&A).