Закон і Бізнес


Завдання кримінального провадження показали у скетчах


23.05.2019 17:42
4362

Учасники наукової конференції студентів та аспірантів з кримінального процесу спробували себе у короткому метрі.


Під час X Всеукраїнської наукової конференції студентів та аспірантів «Актуальні питання кримінального процесу очима молодих дослідників» – кафедри кримінального процесу та кримінального процесу і оперативно-розшукової діяльності було проведено конкурс на кращий відео-скетч за темою «Завдання кримінального провадження», передає «Закон і Бізнес».

До показу на конференції були відібрані вісім творчих робіт. Журі у складі декана фінансово-правового факультету Університету Ігоря Борисенка, керівника студії «Телецентр» Ольги Поклонської, виконавчого директора ГО «Асоціація випускників» Артура Булгакова, провідного спеціаліста студії «Телецентр» Олексія Тавріна та заступника голови студентського самоврядування Микити Жижди оцінило відповідність темі, жанр, режисуру, технічну та акторську майстерність творчих груп і визначило трьох призерів, яких було нагороджено грошовими призами та оскарівськими статуетками.

Переможцем конкурсу став творчий колектив 21 групи 3 курсу Інституту прокуратури та кримінальної юстиції із сатиричною короткометражкою під робочою назвою «Як суддя хабара брав».

Друге місце здобули студенти 31 групи 3 курсу Полтавського юридичного інституту, які торкнулися в свої роботі проблеми сімейного насильства і байдужості слідчих до його жертв. Третю премію отримав жартівливий скетч «Сон у весняний день» 1 групи 3 курсу Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України. Усі творчі групи отримали заохочувальні призи.

Конференція продовжилася пленарним засіданням. Серед доповідей, які прозвучали було обрано три найкращі. Їхні автори отримали традиційну премію імені Ю.М.Грошевого.

Закон і Бізнес