Закон і Бізнес


У Стратегічного комітету НААУ — новий керівник


17.05.2019 15:35
3122

Комітет з питань стратегічного розвитку та визначення пріоритетних напрямів діяльності НААУ очолив керівник Секретаріату НААУ, РАУ, адвокат Вадим Красник.


Новий керівник призначений розпорядженням голови Національної асоціації адвокатів України, голови Ради адвокатів України, передає «Закон і Бізнес».

В.Красник очолює Секретаріат НААУ з 2013 року, входить до складу робочих органів та груп НААУ, зокрема, Комісії з експертно-правового аналізу механізмів забезпечення якості БПД у кримінальному провадженні, Міжвідомчої комісії з питань забезпечення дотримання правоохоронними органами прав та законних інтересів осіб, неодноразово брав участь у підготовці з’їздів адвокатури, міжнародних заходів за участю іноземних партнерів НААУ, підтримці комунікацій НААУ з органами влади у здійсненні реформування адвокатури, долучався до розробки законопроектів, нормативно-правових актів НААУ, РАУ. Як адвокат працює в складі адвокатського об’єднання InHelp.

Комітет стратегічного планування НААУ, до складу якого входять голови всіх комітетів, відповідає за стратегічне планування діяльності адвокатури та реалізацію визначених пріоритетів розвитку.

«Комітет розроблятиме пропозиції щодо формування цілей та пріоритетів діяльності НААУ, аналізуватиме плани інших Комітетів на предмет їх відповідності загальним стратегічним цілям, розроблятиме документи, що регулюватимуть діяльність адвокатської спільноти, а також координуватиме взаємодію всіх інших комітетів між собою», — прокоментував плани Комітету В. Красник.

У ближчий час заплановано робочі зустрічі з головами комітетів та Секцій НААУ для налагодження ефективної комунікації між різними напрямами роботи НААУ та їх об’єднання для досягнення мети позиціонування адвокатського самоврядування України як професійної, сучасної і стабільної інституції.

Закон і Бізнес