Закон і Бізнес


Засідання ВРП 16 травня 2019 року


16.05.2019 10:05
3634

Вища рада правосуддя заслухає 6 скарг суддів на рішення дисциплінарних палат ВРП, а також розгляне 4 повідомлення про втручання в діяльність суддів.


ПРОЕКТ

 

Порядок денний № 36

засідання Вищої ради правосуддя

16 травня 2019 року

1. Розгляд скарги судді господарського суду міста Києва ГОЛОВАТЮКА Любомира Дмитровича на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від від 27 лютого 2019 року № 603/3дп/15-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Краснощокова Н.С.)

2. Розгляд скарги судді Старобільського районного суду Луганської області КОЛЯДОВА Віталія Юрійовича на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 4 березня 2019 року № 650/2дп/15-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Краснощокова Н.С.)

3. Розгляд скарги представника судді Печерського районного суду міста Києва ОСТАПЧУК Тетяни Володимирівни – адвоката Лазаренко Ельвіри Олександрівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 30 січня 2019 року№ 264/2дп/15-19 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

4. Розгляд скарги судді Ржищевського міського суду Київської області КЕРІМОВА Романа Вагіфовича на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 11 лютого 2019 року № 409/2дп/15-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

5. Розгляд скарг КАТЕЛЬНИЦЬКОГО Миколи Степановича, представника судді Оболонського районного суду міста Києва ВАСАЛАТІЯ Костянтина Анатолійовича – адвоката Якими Євгенія Івановича, судді Оболонського районного суду міста Києва ВАСАЛАТІЯ Костянтина Анатолійовича на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 13 лютого 2019 року № 452/2дп/15-19 про притягнення судді до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Овсієнко А.А.)

6. Розгляд скарги судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська КУДРЯВЦЕВОЇ Тетяни Олександрівни на рішення Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 15 лютого 2019 року № 488/1дп/15-19 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

7. Розгляд повідомлення голови Подільського районного суду міста Києва БОРОДІЯ Василя Миколайовича про втручання у діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Говоруха В.І.)

8. Розгляд повідомлення голови Ізюмського міськрайонного суду Харківської області ГЕРЦОВА Олександра Миколайовича про втручання у діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Говоруха В.І.)

9. Розгляд повідомлення голови Господарського суду Рівненської області ТОРЧИНЮКА Вадима Георгійовича про втручання у діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Говоруха В.І.)

10. Розгляд повідомлення судді Запорізького окружного адміністративного суду КАЛАШНИК Юлії Вікторівни про втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Матвійчук В.В.)

11. Різне.

Закон і Бізнес