Закон і Бізнес


До Правління АПУ балотуються 29 кандидатів на 13 місць


14.05.2019 16:40
2219

Вже у кінці травня відбудеться одна з найважливіших для правничої спільноти подій – Правнича Асамблея АПУ, де буде обране нове керівництво Асоціації: Президент АПУ, Віце-Президент та члени Правління Асоціації.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі АПУ, до Правління АПУ балотуються 29 кандидатів на 13 місць, це найбільший конкурс за час існування Асоціації.

На посаду Президента АПУ висунуто два кандидати. Дебати між ними заплановані на 17 травня в UrbanSpace 500.

Тож, 13 травня в офісі Асоціації відбулась зустріч із кандидатами на посади членів Правління АПУ, які представили свої програми й бачення розвитку АПУ.

Найбільш «популярними» темами, про які кандидати говорили на зустрічі були: створення єдиних етичних стандартів юридичної професії, розвиток регіональних відділень, пошук лідерів спільноти, розвиток Ліги студентів, перетворення Асоціації на аналітичний центр, як лідера юридичної думки та співробітництво з міжнародними організаціями.

Нагадуємо, що з 29 кандидатів, до Правління АПУ будуть обраними лише 13 членів – сім від відділень і шість від секцій  та три стають членами Правління за посадою (Президент, Віце-Президент та Президент у відставці).

Загалом Правління Асоціації складається з 16 осіб. Згідно зі Статутом АПУ Правління Асоціації обирається терміном на два роки.

Закон і Бізнес