Закон і Бізнес


Засідання ВРП 14 травня 2019 року


14.05.2019 10:05
3285

На порядку денному — 3 скарги на висновки дисциплінарних палат ВРП та одна — на рішення КДКП. Також Рада розгляне 4 повідомлення суддів про втручання в їх професійну діяльність.


Порядок денний № 35

засідання Вищої ради правосуддя

14 травня 2019 року

 

1. Про припинення відставки суддів у зв’язку з повторним призначенням на посади:

 

1) СВЯТСЬКОЇ Олени Володимирівни;

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Артеменко І.А.)

2) БУЛЕЙКО Ольги Леонідівни;

3)  ГУСАКА Миколи Борисовича;

4)  ЖЕЛЄЗНОГО  Ігоря Вікторовича;

5) ОСІЯНАОлексія Миколайовича.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Говоруха В.І.)

 

2. Розгляд скарги судді Заводського районного суду міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області БОНДАРЕНКО Наталії Олексіївни на рішення Третьої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 13 лютого 2019 року № 458/3дп/15-19 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Говоруха В.І.)

 

3. Розгляд клопотання судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська ЛЕОНОВА Андрія Анатолійовича про поновлення строку на оскарження рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 30 липня 2018 року № 2440/2дп/15-18 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

 

4. Розгляд скарги судді Печерського районного суду міста Києва ШАПУТЬКО Світлани Володимирівни на рішення Другої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя від 18 лютого 2019 року № 495/2дп/15-19 про притягнення її до дисциплінарної відповідальності

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Шапран В.В.)

 

5. Розгляд скарги прокурора Київської місцевої прокуратури № 10 ДЄЄВА Олексія Володимировича на рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 23 січня 2019 року № 17дп-19 про притягнення його до дисциплінарної відповідальності із клопотанням про поновлення строку на оскарження рішення.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя Худик М.П.)

 

6. Розгляд повідомлення судді Східного апеляційного господарського суду ШУТЕНКО Ірини Анатоліївнипро втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя АртеменкоІ.А.)

 

7. Розгляд повідомлення судді Заводського районного суду міста Запоріжжя МАРЧЕНКО Нінелі Валеріївнипро втручання в її діяльність як судді щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя АртеменкоІ.А.)

 

8. Розгляд повідомлення виконуючого обов’язкиголови господарського суду міста Києва БОСОГО Вадима Петровича про втручання в діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя ПрудивусО.В.)

 

9. Розгляд повідомлення голови Шевченківського районного суду міста Запоріжжя ЖУПАНОВОЇ Ірини Борисівнипро втручання в діяльність суддів цього суду щодо здійснення правосуддя.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя ПрудивусО.В.)

 

10. Про залишення без розгляду подання Першої Дисциплінарної палати Вищої ради правосуддя про звільнення ШЕВЦОВОЇ Тамари Василівни з посади судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України.

(Доповідач – член Вищої ради правосуддя ПрудивусО.В.)

 

11. Різне.

Закон і Бізнес