Закон і Бізнес


Сучасний адвокат має володіти навичками медіації, — юрист


03.05.2019 16:03
2913

У квітні цього року у м. Миколаєві відбувся захід Асоціації жінок - юристок України ЮРФЕМ Open Space, на якому подискутували про досягнення жінок в юридичній професії та доступ до правосуддя для вразливих груп жінок.


На захід в якості спікерки, була запрошена адвокат-медіатор, голова Миколаївського відділення Асоціації адвокатів України,член Української академії медіації та Національної асоціації медіаторів України, голова Миколаївського представництва Всеукраїнської асоціації поліграфологів, партнерка та керівниця Миколаївського офісу OLEH RACHUK LAW FIRM - Оксана Балацька.

В панельній дискусії, разом з іншими спікерами - представниками жіночої спільноти в юридичній сфері діяльності, дискутували на тему: «Жінки у юридичній професії: виклики, досягнення та менторство».

О.Балацька в своїй доповіді наголосила, про важливість набуття сучасним адвокатом додаткових професійних кваліфікацій та навичок з медіації та володіння знаннями в галузі інструментальної «детекції брехні».

Адвокат також прийняла участь у дискусії на тему: «Доступ до правосуддя для вразливих груп жінок: як об’єднати зусилля заради подолання бар’єрів та кращого захисту прав». Під час дискусії учасники обговорювали захист прав постраждалих від домашнього насильства та від сексуальних домагань.

Закон і Бізнес