Закон і Бізнес


Страхування під градусом

Лондонським брокерам заборонили пити на роботі


№16 (1418) 27.04—08.05.2109
3484

Більшості людей не потрібно пояснювати, що не варто приходити на роботу в нетверезому вигляді або під впливом наркотиків. Проте лондонському ринку страхування «Ллойд» довелося нагадати про це своїм співробітникам.


Цей ринок страхування, де ось вже 331 рік укладають договори брокери і страховики, вважається останнім бастіоном культури розпивання лондонського Ситі.

Але після недавніх звинувачень у сексуальних домаганнях і в цілому непристойній поведінці на роботі керівництво корпорації «Ллойд» вжило рішучих заходів. Два роки тому корпорація заборонила співробітникам пиячити в робочий час — з 9:00 до 17:00.

Ця заборона поширювалася тільки на 800 безпосередніх працівників компанії, тоді як «Ллойд» складається з тисяч індивідуальних і корпоративних страховиків. За словами представників компанії, в будівлю штаб-квартири в Лондоні мають доступ близько 40 тис. осіб.

Тепер будь-якого співробітника можуть позбавити доступу в будівлю, якщо запідозрять, що він перебуває під впливом алкоголю чи наркотиків. Охоронці забиратимуть перепустки у тих, хто порушить нові правила.

Місцевий бар буде переобладнаний у кав’ярню, а для виявлення неналежної поведінки запрацює корпоративна гаряча лінія. Винні в сексуальних домаганнях ризикують отримати довічне усунення від роботи.