Закон і Бізнес


Юристи обговорять правові аспекти роботи медичних закладів


26.04.2019 08:52
2052

Сьогодні, 26 квітня, відбудеться вже втретє Legal Medical Forum, спеціалізований захід, присвячений юридичним питанням у сфері медицини.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі АПУ, захід відбудеться о 10:00 у приміщенні ПеремогаSpace (Київ, бульвар Тараса Шевченка, 62).

Legal Medical Forum – це форум для керівників лікувальних закладів всіх форм власності, штатних юристів медичних установ, лікарів, адвокатів та юристів, які практикують у медичній сфері, яким важливо розуміти всі юридичні аспекти роботи медичних закладів.

Legal Medical Forum це завжди про практичні речі, з якими лікарі та медичні юристи працюють кожного дня. Цього разу учасники дізнаються про перевірки в медичних закладах, як лікарю вести медичну документацію, щоб захистити себе, про юридичну відповідальність лікаря, закладу, головного лікаря і які фрази не можна використовувати в рекламі медичних послуг. Поговоримо про важливі моменти реформи системи охорони здоров’я, про захист честі і гідності лікаря в соціальних мережах. Розповімо про нюанси трудових відносин в медичному закладі та про судові спори з пацієнтами.

Деталі медичного форуму — за посиланням.

Закон і Бізнес