Закон і Бізнес


В Одесі пройде форум з кримінального права та процесу «Золотий Дюк»


21.06.2019 08:50
5026

Сьогодні, 21 червня, у Одесі Асоціація адвокатів України організовує Форум з кримінального права та процесу «Золотий Дюк», на якому правники матимуть можливість дізнатися про останні зміни та тенденції практики, подискутувати про актуальне, «поглянути очима опонента» на кримінальний процес, відкрити для себе нові прийоми та засоби захисту клієнта.


Захід відбудеться о 9:00 у м. Одесі у приміщення БЦ Kadorr City Mall (вулиця Генуезька, 24 Б), передає «ЗіБ» з посиланням на прес-службу ААУ.

Стабільність, визначеність, уніфікованість та безкомпромісність у тлумаченнях, — саме таким ми хочемо бачити кримінальне право та процес. Однак, українська юридична практика існує в умовах постійних реформ та змін: законотворці чи не щоденно працюють над удосконаленням норм, а прогалини з тлумачення заповнюють постанови та рішення Верховного Суду.

В той же час, між практиками виникають все нові й нові дискусії щодо правових колізій та правозастосування. Беручи до уваги той факт, що спілкування між учасниками кримінального провадження у 90 % випадків відбувається під час слідчих дій, чи в залі судового засідання, то питання залишаються без вирішення місяцями, а інколи — роками.

Асоціація адвокатів України віднайшла спосіб побудувати конструктивний діалог між адвокатами, суддями, слідчими та прокурорами — Форум з кримінального права та процесу «Золотий Дюк».

Попередня програма Літнього форуму ААУ з кримінального права та процесу «Золотий Дюк» — за посиланням

Сесія 1. Кримінальне право: тенденції розвитку та сучасна практика.

Сесія 2. Динаміка перетворень та практичні аспекти кримінального процесу.

Сесія 3. Права людини vs збір доказів у кримінальному процесі — аналіз балансу в міжнародній та національній практиці.

На завершення заходу Вас чекає нетворкінг вечірка.

Зареєструватися на форум можна за посиланням.

Закон і Бізнес