Закон і Бізнес


Невідомі особи побили адвоката до втрати свідомості


16.04.2019 17:51
6223

Група осіб намагалася незаконно проникнути до офісу адвоката Андрія Писаренко, у відповідь на запитання адвоката про підстави доступу осіб до його офісу напали на нього.


Асоціація правників України, занепокоєна фактами щодо спроб незаконного проникнення до офісу адвоката та завдання йому тілесних ушкоджень, передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили у Асоціації, 3 березня 2019 року група осіб намагалася незаконно проникнути до офісу адвоката А. Писаренко, не зважаючи на табличку над дверима і наклейку «Адвокат».

На питання про підстави доступу осіб до приміщення А. Писаренко відповіді не отримав. Натомість четверо осіб напали на нього і почали застосовувати фізичну силу, що призвело до втрати адвокатом свідомості. Наслідком цього стало завдання адвокату тілесних ушкоджень, зокрема, у А .Писаренко розірвана передня хрестоподібна зв’язка правого колінного суглобу, розбитий меніск та хрящові тканини.

Асоціація звертається до Генеральної прокуратури України з вимогою оперативного розслідування злочину, передбаченого ч.2 ст. 398 Кримінального кодексу України, а також покарання виконавців і замовників нападу на адвоката А. Писаренка.

Закон і Бізнес