Закон і Бізнес


NextGen співпрацюватиме з Європейською асоціацією молодих адвокатів


10.04.2019 17:56
2136

NextGen планує спільні заходи з Європейською асоціацією молодих адвокатів в Україні з тематики права Євросоюзу та роботи адвокатів у ЄСПЛ.


Про співпрацю адвокати домовилися під час конференції Європейської асоціації молодих адвокатів, яка відбулася в Кишиневі (Молдова) 4-7 квітня, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на НААУ.

У щорічній весняній конференції взяли участь голова Комітету UNBA NextGen Владислав Білоцький та члени Ради комітету Владислав Власюк, Катерина Ковалевська і Євгенія Хахіна.

Конференція 2019 року була присвячена темі гармонізації національного законодавства до законодавства Європейського Союзу («Acquis communautaire»).

Учасниками конференції стали молоді адвокати з країн Східної та Західної Європи. На відкритті заходу були присутні представники Асоціації адвокатів Молдови, посольства США та делегації Європейської Комісії у Молдові. У ході дводенної дискусії йшлося про стратегічне планування, досвід окремих країн у практичній адаптації цивільного і господарського права до вимог ЄС. Окреме питання було присвячено фінансовим операціям за механізмом Кейптаунської конвенції.

В ході конференції також відбулася зустріч з керівництвом Європейської асоціації молодих адвокатів. Українські адвокати домовилися про продовження співпраці з EYBA (Європейська асоціація молодих юристів), зокрема, проведення спільних заходів в Україні з тематики права Євросоюзу та роботи адвокатів у ЄСПЛ.

Закон і Бізнес