Закон і Бізнес


ВРП внесла подання про призначення шести суддів ВС


09.04.2019 09:36
3743

Вища рада правосуддя 8 квітня розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення восьми суддів до Верховного Суду за рекомендаціями, які надійшли від Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Утім призначення отримали не всі.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі ВРП.

Так, Вища рада правосуддя ухвалила внести Президентові України подання про призначення Євгенія Краснощокова на посаду судді Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду, Сергія Могила на посаду судді Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду, Світлани Вус на посаду судді Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду.

Також ВРП ухвалила внести подання про призначення на посади суддів Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду: Олени Губської, Семена Стеценка, Сергія Уханенка.

Окрім цього, Вища рада правосуддя ухвалила відмовити у внесенні подання про призначення Валерія Картере на посаду судді Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду та Тетяни Чумаченко на посаду судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду.

Закон і Бізнес