Закон і Бізнес


Перекваліфікація реєстраторів: 131 особа успішно склала тести


08.04.2019 16:46
3337

131 з 312 осіб успішно склала тести щодо підтвердження професійної компетентності у сферах державної реєстрації, серед них 3 нотаріуси.


У період з 22 березня по 5 квітня державні реєстратори та нотаріуси, які тимчасово відключені від реєстрів, а також особи, які вирішили здійснювати реєстраційну діяльність вперше, складали тестування щодо підтвердження професійної компетентності у сферах державної реєстрації, передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили в прес-службі Мін’юсті, на іспити з’явилась 312 осіб, з них 131 особа або 42% склали тестування успішно, серед них 3 нотаріуси. Наступного дня всі, хто успішно склали іспити, отримали сертифікат про проходження тестуванні і за декілька днів будуть підключені до реєстрів та продовжать свою роботу.

Нагадуємо, ще це було друге тестування щодо підтвердження професійної компетентності. Перший іспит успішно склали 40 осіб.

Тестування триває 2 години, протягом яких особа має відповісти на 100 запитань. Для того, щоб успішно пройти тестування необхідно правильно відповісти на 75 питань. Результати з'являються відразу після закінчення тестів на екрані комп'ютера кожного учасника.

Наступні тестування відбудуться у квітні.

Закон і Бізнес