Закон і Бізнес


У САП призначили відповідальну особу по правах адвокатів


05.04.2019 12:55
3991

Комітет захисту прав адвокатів Національної асоціації адвокатів України покращив координацію звернень про порушення прав адвокатів працівниками Антикорупційної прокуратури.


Комітет захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності у рамках діяльності з профілактики порушень прав адвокатів досяг низки домовленостей про взаємодію зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, передає «Закон і Бізнес».

Як повідомили у НААУ, керівництвом САП визначено відповідальну особу по правах адвокатів в особі заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України для здійснення оперативних заходів реагування на порушення співробітниками САП професійних прав адвокатів.

У випадку порушення прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності співробітниками САП, необхідно невідкладно повідомляти про це Голову Комітету Ганну Боряк (на адресу електронної пошти: bariѕtual@i.ua ) та Секретаря Комітету Юрія Григоренка (на адресу електронної пошти: 7006196@gmail.com) або звертатись за номером 067-692-4443.

Закон і Бізнес