Закон і Бізнес


Орієнтир на Схід


№13 (1415) 06.04—12.04.2019
4500

Ader Haber Law Firm та «Ти і право» Lenivskyi Group оголосили про співпрацю з метою розвитку бізнесу в Україні.


Вони працюватимуть разом у проектах щодо юридичної підтримки фізичних осіб-іноземців, іноземних компаній та їхніх представництв в Україні. Пріоритетний напрям співпраці — робота з китайськими компаніями в Україні.

Адвокат, радник Ader Haber Віталия Кархова виступає ключовим юридичним консультантом з боку ЮК у рамках взаємодії з іноземними компаніями щодо особливостей українського законодавства та виконання контрактних зобов’язань.

«Формат юридичної практики певної спеціалізації сьогодні вже не здатен вирішити всі клієнтські питання. А тому пропозицією юридичної фірми для бізнесу має стати комплексне рішення, яке об’єднає консультації юристів різних правничих спеціалізацій, іноді із залученням фахівців неправничого профілю, наприклад економістів чи аналітиків. Я впевнений, що спільна робота фахівців різних ланок з метою досягнення поставлених цілей і реалізацї бізнес-планів клієнта — це правильний шлях розвитку юридичних послуг для бізнесу в Україні», — прокоментував партнерство керуючий партнер Ader Haber Юрій Петренко.