Закон і Бізнес


АПУ транслюватиме комітетські засідання для регіональних членів


03.04.2019 17:21
1985

Асоціація правників України почала проводити онлайн-трансляції засідань комітетів для членів регіональних відділень з квітня 2019 року.


«Ми формуємо потужну спільноту, тому нам важливо обмінюватися думками, практикою та налагоджувати комунікацію регіональних членів асоціації з лідерами юридичного ринку. Наша мета — міцна та розгалужена мережа колег-юристів по всій країні. Не важливо, в якому регіоні проживає член АПУ, ми дбаємо про рівні можливості для реалізації власного потенціалу», — зазначила виконуючий директор Олександра Егерт.

В АПУ функціонують 25 комітетів до складу яких входять професіонали та провідні правники, які згуртувалися з метою здійснення юридичної практики у відповідності до найпрогресивніших стандартів юридичної професії та вимог професійної етики. Діяльність комітетів направлена на удосконалювання правової системи України через активну публічну позицію.

Щоб отримати доступ до перегляду відео більше ніж 200 засідань комітетів на рік треба надіслати посилання на власну сторінку у фейсбуці на електронну пошту amaksimov@uba.ua.

Закон і Бізнес