Закон і Бізнес


Жіночий клуб ААУ розкриє секрети краси і молодості


09.04.2019 08:50
3003

9 квітня Жіночий клуб Асоціації адвокатів України проведе семінар «Як зберегти молодість шкіри на довгі роки», на якому лікар-косметолог розповість як жінкам повернути красу та молодість.


Засідання Жіночого клубу ААУ відбудеться 9 квітня з 10:00 до 12:00 у ресторані «SPEZZO» (вул. Велика Васильківська,32), передає «Закон і Бізнес» з посиланням на ААУ.

Тетяна Петрова — лікар-косметолог з 29 річним стажем роботи. Засновник Всеукраїнської асоціації спеціалістів з прикладної естетики. У період з 2001 по 2005 обіймала посаду віце-президента асоціації.

Т. Петрова володіє глибокими знаннями в області фізіології старіння шкіри і анти-ейдж терапії, лікування косметичних захворювань шкіри, а також всіма сучасними техніками косметологічного омолодження. Застосовує традиційні та авторські методики в процедурах омолодження і оздоровлення шкіри обличчя. Ароматерапевт.

На зустрічі лікар-косметолог:

- роз'яснить загальні поняття будови і причини виникнення проблем шкіри обличчя;

- представить аналіз і розуміння механізмів сучасних методів омолодження, плюси і мінуси запропонованих процедур, ризики та можливі негативні наслідки.

А також розвіє деякі міфи і розповість про реальну можливість повернення краси і молодості.

Умови та реєстрація на захід за посиланням.

Закон і Бізнес