Закон і Бізнес


Для молодих адвокатів у Парижі пройде безкоштовне навчання


Кваліфікацію адвокатів у Парижі проводить Ecole de Formation du Barreau

01.04.2019 16:28
6509

Асоціація адвокатів Парижу оголосила набір учасників для міжнародних програм навчання для молодих адвокатів . Навчання — безкоштовне та ще однією важливою умовою є володіння іноземними мовами.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі НААУ,  міжнародна програма розпочнеться 6 травня і триватиме до 28 червня 2019 року. Подати заявку на цю програму можна до 8 квітня до НААУ на пошту  o.klymyuk@unba.org.ua.  Учасники програми мають знати англійську мову.

Друга програма  —  «Міжнародний етап» розпочнеться 7 жовтня і триватиме до 29 листопада 2019 року. Подати заявку на цю програму можна до 1 червня 2019 року до  НААУ на пошту o.klymyuk@unba.org.ua. Учасники програми мають знати французьку мову.

НААУ здійснюватиме розгляд заявок та направить їх до Асоціації адвокатів Парижу, яка прийматиме остаточне рішення щодо кожного апліканта.

Програми передбачають навчання у Ecole de Formation du Barreau, яка проводить кваліфікацію адвокатів у Парижі. До курсу навчання включено вивчення правничої системи, адвокатської етики та правових процедур у Франції. Викладачами програми є професори права та відомі французькі адвокати. Учасники програми «Міжнародний етап» у листопаді також матимуть практику в юридичних фірмах Парижа.

Асоціація адвокатів у Парижі розглядатиме для участі у цих програмах кандидатури, рекомендовані національними асоціаціями адвокатів. Кандидати мають відповідати таким вимогам, як членство в  національній асоціації, вік до 40 років, знання мов та наявність страховки юридичної відповідальності (legal liability insurance).

Для Міжнародної програми Асоціації адвокатів Парижа необхідно направити: резюме англійською мовою, супровідний лист англійською мовою, фотографію, копію паспорта і витяг з ЄРАУ, датований 2019 роком.

Для програми «Міжнародний етап» необхідно направити: резюме французькою мовою, супровідний лист французькою мовою, фото, копію паспорта і витяг з ЄРАУ, датований 2019 роком.

Навчання на цих програмах безкоштовне, проте відібрані учасники мають самостійно оплатити транспорт і проживання.

Закон і Бізнес