Закон і Бізнес


У 7 ААС створили дитячий простір


29.03.2019 17:24
3121

Відтепер відвідувачі Сьомого апеляційного адміністративного суду можуть прийти до установи зі своїми дітьми. Поки батьки вирішуватимуть свої справи, малеча може корисно провести час у дитячому куточку.


Простір для маленьких непосидюх спеціально обладнано у холі першого поверху Сьомого апеляційного адміністративного суду, передає «ЗіБ».

Крім того, разом із дітьми буде працівник суду, який не дасть їм засумувати і розважить у час відсутності батьків, зазначили у прес-службі суду.

У куточку розміщено різні варіанти для проведення дозвілля: ігри, пазли, розмальовки з кольоровими олівцями, іграшки.

Особливе місце займає пізнавально-розважальний журнал для дітей «Про суд», який спеціально було підготовлено працівниками Сьомого апеляційного адміністративного суду. 

Саме у цьому children`s-book презентовані найпопулярніші дитячі завдання: кросворд, лабіринт, філворд, «відмінності» тощо. Але це лише початок мандрівки малят просторами судочинства. На черзі нові випуски сучасного тематичного «замінника» модних гаджетів, адже наша спільна мета – побудова правового суспільства, яке починається з дитини.

До речі, незабаром цей журнал з’явиться у вільному доступі в мережі, і усі охочі можуть роздрукувати примірник собі і порадувати своїх діток вдома.

Закон і Бізнес