Закон і Бізнес


ВРП внесе подання про призначення ще трьох суддів ВАКС


Сергія Боднара призначено на посаду судді Апеляційної палати ВАКС

28.03.2019 16:32
3346

Вища рада правосуддя внесе Президентові України подання про призначення одного судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та двох суддів Вищого антикорупційного суду.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі ВРП.

Так, Вища рада правосуддя ухвалила внести Президентові України подання про призначення Сергія Боднара на посаду судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

ВРП також ухвалила внести подання про призначення на посади суддів Вищого антикорупційного суду Маркіяна Галабали та Євгена Крука.

Водночас ВРП ухвалила залишити без розгляду рекомендацію Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про призначення Володимира Цікала на посаду судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду. В.Цікало під час засідання Ради зняв свою кандидатуру та відкликав заяву щодо допуску його до конкурсу на посаду судді Апеляційної палати ВАКС.

Нагадаємо, що за результатами засідань 18 та 28 березня 2019 року Вища рада правосуддя ухвалила рішення внести Президентові України подання про призначення 38 суддів: 11 суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та 27 суддів Вищого антикорупційного суду.

Закон і Бізнес