Закон і Бізнес


Адвокати обговорять правові проблеми надання первинної медичної допомоги


25.03.2019 17:57
2151

15 квітня Комітет Асоціації адвокатів України з медичного права організовує круглий стіл на тему: «Правові питання надання первинної медичної допомоги».


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі ААУ, захід розпочнеться о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 27А, 2-й поверх.

Реформування сфери охорони здоров’я торкнулося, насамперед, первинної ланки медичної допомоги. Окрім змін порядку фінансування змінилась також процедура обрання лікаря, порядок надання первинної медичної допомоги. Отримання ліцензій медичними закладами та ФОП також тепер має свої особливості. Всі ці питання будуть обговорювати під час заходу. Також поговоримо про правові проблеми, що мають місце під час надання первинної медичної допомоги.

Спікери: Олена Бабич - медичний адвокат, Голова Комітету з медичного права ААУ, засновник Legal Lab та організатор Legal Medical Forum.

Антоніна Нижник - засновник та керівник юридичної компанії «МЕДКОНСАЛТИНГ», провідний фахівець в галузі медичного права, автор понад 70 статей з питань правового та організаційного забезпечення діяльності у сфері медицини, аудитор з сертифікації систем управління якістю за стандартом ISO серії 9001.

Ольга Тарасенко – адвокат

Віолетта Лійка – сімейний лікар, лікар превентивної медицини. Засновник медичної студії Dr.Liyka.

Захід буде цікавий керівникам, штатним юристам приватних та комунальних закладів охорони здоров’я первинної медичної допомоги, адвокатам, юристам та всім, хто цікавиться даною тематикою.

Умови та реєстрація — за посиланням.

Закон і Бізнес