Закон і Бізнес


Студенти-юристи позмагалися у турнірі з кримінального процесу


25.03.2019 17:01
4067

У Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого 23 березня відбувся турнір з кримінального процесу. За звання найрозумніших боролися 11 команд з 7 учасників.


Захід був організований кафедрою кримінального процесу та оперативно-розшукової діяльності спільно з кафедрою кримінального процесу, за сприяння директорату Слідчо-криміналістичного інституту та студентського самоврядування Університету, передає «ЗіБ» з посиланням на прес-службу університету.

У Турнірі взяли участь 11 команд, що представляли Інститут прокуратури та кримінальної юстиції, господарсько-правовий факультет, Слідчо-криміналістичний інститут, Інститут підготовки кадрів для органів юстиції України, Інститут підготовки юридичних кадрів для СБУ (дві команди), військово-юридичний факультет, міжнародно-правовий факультет (три команди) та Полтавський юридичний інститут. Команди складалися зі студентів-третьокурсників, у кожній від 5 до 7 осіб.

Протягом чотирьох годин учасники подолали 3 тури інтелектуальних змагань: бліц-опитування, розв’язання практичного завдання та надання відповіді на теоретичне запитання. До фінального туру, у якому необхідно було запропонувати розв’язок складного практичного завдання, потрапили три команди з найвищим результатом.

У результаті фінального протистояння бронзовим призером стала команда №3 міжнародно-правового факультету (Владислав Должко, Анастасія Ярмак, Владислав Лісовський, Дмитро Шарович та Ігор Бурма).

Друге місце з відривом від «золота» лише в 1 бал посіла команда Інституту підготовки кадрів для органів юстиції України (Інокентій Миславський, Вадим Масалітін, Михайло Панков, Михайло Бездітко, Ярослава Колінько та Ірина Ісакова).

Лаври переможця та головний приз турніру здобула команда Полтавського юридичного інституту Університету (Катерина Зозуля, Ярослав Каландирць, Інна Коновалова, Анна Оскерко-Рославлєва, Арміне Мелконян та Ярослав Галєєв).

Усі фіналісти були нагороджені почесними грамотами та цінними призами.

Закон і Бізнес