Закон і Бізнес


Ставимо діагноз хворобам росту медичного бізнесу

Profit and loss report


Христина Фамова виступить на Міжнародній конференції «Медицина: закон і бізнес».

19.03.2019 17:59
2710

Період зростання медичного бізнесу, як і іншої справи, пов’язаний з низкою не завжди приємних, але закономірних процесів: збільшення кількості операцій, розуміння потреби делегування функцій, зростання кількості помилок, ускладнення комунікації в команді.


Постійна зайнятість, робоча метушня і відсутність відчутного (у грошовому еквіваленті) результату руху справи – типовий симптом хвороби зростання, який іноді доцільно лікувати операційним втручанням.

Як навчитися планувати роботу групи людей та ефективно їх контролювати, чому важливо обрати правильну структуру медичного закладу, які є засоби вимірювання ефективності діяльності, як побудувати  фінансову модель управління, - про це та інше розповість адвокат Христина Фамова, яка поєднала юридичну практику з управлінням клінікою дентальної хірургії. Як менеджер, Христина опанувала усі аспекти побудови медичного бізнесу.

Під час своєї доповіді на Міжнародній конференції «Медицина: закон і бізнес», що відбудеться у Києві 16 квітня, вона розкриє секрети менеджменту юридичних ризиків в охороні здоров’я і ведення медичного бізнесу в умовах кризи і змін.

Організаторами конференції виступили інформаційно-освітня і юридична платформа європейського зразка Київський медико-правовий кластер і одне з найстаріших видань правової спрямованості «Закон і Бізнес».  Формат заходу передбачає максимально практичні теми доповідей, які будуть цікаві для власників і керівників медичних установ усіх форм власності їхніх юрисконсультів, лікарів, а також представників фармацевтичних компаній і постачальників медичного обладнання.

Докладніше дізнатися про спікерів та програму Міжнародної конференції «Медицина: закон і бізнес», а також зареєструватися для участі можна на офіційному сайті заходу.

Закон і Бізнес