Закон і Бізнес


Суд відклав розгляд позову проти члена ВККС С.Щотки


18.03.2019 14:02
4035

Окружний адміністративний суд міста Києва відклав на 25 березня розгляд справи щодо визнання відсутності у Станіслава Щотки повноважень члена ВККСУ.


Окружний адміністративний суд міста Києва, аби надати сторонам час для ознайомлення з матеріалами справи, відклав на 25 березня розгляд справи по суті щодо визнання відсутності у С. Щотки повноважень члена Вищої кваліфікаційної  комісії суддів України, передає «ЗіБ».

Як повідомили в ОАСК, позивач просить суд визнати відсутність  у С.Щотки  з 5 грудня 2018 року повноважень члена ВККСУ, а також зобов’язати його утриматися від їх здійснення, оскільки, на думку позивача, у нього скінчився його 4-річний термін здійснення ним відповідних повноважень. Окрім цього, позивач просить визнати  з цієї дати протиправними його дії як члена ВККСУ щодо здійснення ним повноважень члена Комісії.

Також серед позовних вимог зазначено – визнати протиправною з 5 грудня 2018 року бездіяльність Голови ВККС Сергія Козьякова щодо неналежного здійснення повноважень з організації роботи та неналежного здійснення  загального керівництва Комісією.

Закон і Бізнес