Закон і Бізнес


Хочу негайно: ключові тренди медичного бізнесу 2019 року


Андрій ПЕТРОВИЧ виступить на Міжнародній конференції «Медицина: закон і бізнес».

15.03.2019 18:44
2149

Люди сьогодні заклопотані як ніколи. Вони прагнуть, аби продукти та послуги надавалися максимально швидко і зручно. Спосіб життя, заснований на ефективності, має для них переважне значення. Як і можливість миттєвого задоволення потреб…


«See now, buy now» - один з десяти ключових трендів поведінки споживачів цього року (які традиційно досліджує британська агенція Euromonitor), які, безумовно, позначаться і на медичному бізнесі.

Споживачі медичних послуг обиратимуть ті медичні установи, заклади, сервіси та програмні продукти, які пропонуватимуть максимально скорочений час очікування, допомагатимуть уникнути черг, синхронізувати особисту інформацію та вподобання.

Які ключові споживацькі тренди 2019 року варто враховувати лікарю та керівнику медичного закладу з огляду на особливості українського законодавства, - про це розповість архітектор системи медичного маркетингу з понад 25-річним досвідом роботи, бізнес-тренер міжнародного рівня Андрій ПЕТРОВИЧ під час Міжнародної конференції «Медицина: закон і бізнес», яка відбудеться у Києві, 16 квітня.

Андрій - серцево-судинний хірург, лікар-дерматолог, засновник української галузі біоревіталізації, розробник дев’яти унікальних методик, автор курсу терапевтичної косметології у Запорізькому медичному університеті.

Організаторами конференції виступили інформаційно-освітня і юридична платформа європейського зразка Київський медико-правовий кластер і одне з найстаріших видань правової спрямованості «Закон і Бізнес».  Формат заходу передбачає максимально практичні теми доповідей, які будуть цікаві для власників і керівників медичних установ усіх форм власності їхніх юрисконсультів, лікарів, а також представників фармацевтичних компаній і постачальників медичного обладнання.

Докладніше дізнатися про спікерів та програму Міжнародної конференції «Медицина: закон і бізнес», а також зареєструватися для участі можна на офіційному сайті заходу.

Закон і Бізнес