Закон і Бізнес


На сонячному березі

Мандрівники визначили найкращі пляжі


Пляж Ла-Конча — один з найвідоміших міських пляжів у всій Іспанії. Його протяжність складає 1350 м, а ширина — 40 м.

№10 (1412) 16.03—22.03.2019
3989

Найпопулярнішим у туристів пляжем уже не перший рік залишається Байя-до-Санчо. Він розташований на одному з островів архіпелагу Фернанду-ді-Норонья в Бразилії.


Лідерство серед європейських пляжів зберігає іспанський Ла-Конча в Сан-Себастьяні. У світі він зайняв 4-е місце, піднявшись на 2 рядки порівняно з 2018 роком (тоді Ла-Конча теж лідирував серед європейських пляжів). До трійки традиційно ввійшли пляжі Нового світу.

Такими виявилися результати користувацького рейтингу туристичного порталу TripAdvisor, в який включено 25 пляжів світу.

З європейських місць на узбережжі до рейтингу також потрапив Пляж кроликів на Сицилії (Італія) — він розмістився на 7-му місці. Португальський Фалезія зайняв 11-ий рядок, грецький Балос на Криті — 15-ий, а британський пляж Борнмут опинився на 20-му місці.

Рейтинги TripAdvisor складаються на підставі відгуків мільйонів туристів з різних країн. У відгуках про пляжі мандрівники відзначають протяжність берегової лінії, якість води і піску, дружелюбність персоналу, красиві краєвиди й різні опції на кшталт прокату шезлонгів і водних розваг.

Іспанські пляжі отримують високу оцінку не тільки туристів, але й екологів. Торік Іспанія зайняла перше місце в Європі за кількістю чистих пляжів — володарів блакитного прапора.