Закон і Бізнес


У Полтавському апеляційному суді призначили нових керівників


04.03.2019 14:23
2556

Судді Полтавського апеляційного суду обрали заступника голови суду, керівника апарату суду та його заступників.


Як повідомили «ЗіБ» у прес-службі суду, 1 березня в Полтавському апеляційному суді відбулися збори трудового колективу на яких голова суду Сергій Гальонкін представив колективу нового заступника голови суду Юрія Дряницю.

А також представив керівника апарату суду Ларису Тягнирядно, заступників керівника апарату суду Наталію Михайлову та Олександра Черкаса, які стали переможцями конкурсу на заміщення вакантних посад.

Л.Тягнирядно в судовій системі працює з 1993 року, починала свою трудову діяльність у Ленінському районному суді м. Полтави на посаді секретаря суду, пізніше працювала помічником судді. З 2004 року очолювала відділ організаційного забезпечення діяльності судів, судової статистики та юридичної роботи ТУ ДСА України в Полтавській області.

Н.Михайлова з 2003 року працювала в Апеляційному суді Полтавської області, тривалий час очолювала відділ з питань персоналу.

О.Черкас у судовій системі працює з 2009 року. Спочатку працював у Територіальному управлінні ДСА України у Полтавській області, а з 2012 по 2016 рік у Апеляційному суді Полтавської області. З грудня 2018 року працював головним спеціалістом Полтавського апеляційного суду.

Закон і Бізнес