Закон і Бізнес


У Києві пройде форум, присвячений міжнародному торговому праву


15.05.2019 08:50
3655

Сьогодні,15 травня, Асоціація адвокатів України організовує Kyiv Law & Trade Forum, на якому представники бізнесу отримають корисні поради від адвокатів щодо захисту їх діяльності.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі ААУ, захід розпочнеться о 9:00 у IQ Business Center (Київ, вул. Болсуновська, 13-15).

Kyiv Law & Trade Forum – унікальний захід, який дає можливість об’єднати зусилля бізнесу та адвокатури з метою вирішення головних проблем у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу; провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; розглянути останні практики розгляду спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів.

Переваги участі у заході:

Представники бізнесу отримають корисні поради від адвокатів щодо захисту їх діяльності, дізнаються про різні точки зору щодо вирішення своїх проблем, зможуть задати питання та отримати рекомендації від найкращих експертів.

Для in-house lawyers ми передбачили: обговорення найпроблемніших тем, реальні  кейси та рекомендації від адвокатів, поради щодо ефективної співпраці з адвокатами.

Адвокати отримають можливість дізнатись про найактуальніші питання безпосередньо від представників бізнесу, та зможуть розширити свій кругозір у сфері бізнесових потреб.

Що саме розглядатимемо:

- Міжнародна торгівля та міжнародний арбітраж;

- Валютне регулювання. КІК.

- BEPS як передумова ваютної лібералізації та відповідь на глоабльні виклики.

Захист трейдерів;

- Супровід міжнародних договорів;

- Специфіка обслуговування міжнародних компаній;

- Робота з міжнародними групами компаній;

- Судова практика в спорах щодо звітів ТЦО.

- Судова практика у спорах за участю нерезидентів;

Серед спікерів: представники бізнес-спільноти, іn-house lawyers, провідні адвокати, міжнародні експерти, іноземні спікери, судді та ін.

Програма — за посиланням.

Закон і Бізнес