Закон і Бізнес


Щоб захистити свій бізнес необхідно мати свого юриста та журналіста — адвокат


19.02.2019 13:26
3093

Зараз кожне підприємство повинно мати в своєму штаті фахового журналіста, аби сформувати позитивний імідж.


Про це розповів керуючий партнер адвокатського об'єднання «Barristers» Олексій Шевчук під час юридичного практикуму «Інвестиційна абетка «KNOW HOW». Курс на 2019», що  проходив сьогодні в приміщенні ТПП України, передає кореспондент видання «Закон і Бізнес».

На думку адвоката, державні органи, які покликані здійснювати захист бізнесу та інвестицій замість того щоб доводити вчинення злочину належними та допустимими доказами, активно вдаються до піару. Наразі ми бачимо, що рішення щодо винуватості особи у вчиненні злочину часто судом приймається не на підставі досліджених доказів, але під тиском сформованої громадської думки.

Виграти в цій боротьбі процесуально дуже складно. Тож на допомогу бізнесу приходить власний сформований позитивний імідж, а також співпраця з професійними журналістами. Наразі, ми існуємо в світі медіа, тож якщо про тебе не знає Google- не знає ніхто.

Тож, як радить адвокат, якщо ви потребуєте належного і якісного захисту вашого бізнесу та інвестицій — найміть собі гарного адвоката та фахового журналіста. Або ж зверніться до професіоналів. І тоді з вами залишиться не лише власний бізнес, але і чесне ім'я.

Закон і Бізнес