Закон і Бізнес


Оприлюднено підсумки конкурсу на посади керівників ДСАУ


18.02.2019 10:31
4839

Сергій Пушкар переміг у конкурсі на зайняття посади Голови Державної судової адміністрації України, а його заступником став Ігор Бут.


5 лютого 2019 року відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого оголошено переможців конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя – Голови Державної судової адміністрації України та його заступника, передає «ЗіБ».

Як повідомили в прес-службі ВРП, до конкурсу на зайняття посад Голови ДСА та його заступника подали документи 6 осіб: Віктор Кощинець, Сергій Пушкар, Олександр Радецький, Василь Карпинець, Ігор Бут та Геннадій Трегуб.

І.Бут став переможцем конкурсу на посаду заступника Голови Державної судової адміністрації України.

В.Карпинець  та О.Радецький  як кандидати не підтвердили відповідний рівень володіння іноземною мовою, що є однією з офіційних мов Ради Європи, та визнані такими, що не пройшли конкурс.

Кандидат В.Кощинець підтвердив відповідний рівень володіння іноземною мовою та був визнаний таким, що не відповідає вимогам та не пройшов конкурс через невідповідність поданих ним документів умовам проведення конкурсу.

Кандидат Г.Трегуб  не з’явився для перевірки володіння іноземною мовою 8 лютого 2019 року і на засідання Комісії 15 лютого 2019 року та визнаний таким, що припинив участь у конкурсі.

Згідно з рішенням Комісії переможцем конкурсу на посаду Голови Державної судової адміністрації України став С.Пушкар.

Закон і Бізнес