Закон і Бізнес


РАУ розгляне організаційні питання проведення з’їзду адвокатів


14.02.2019 08:50
2653

Сьогодні, 14 лютого, у Львівській області відбудеться засідання Ради адвокатів України, під час якого розглянуть організаційні питання проведення з’їзду адвокатів, листи та звернення до РАУ та інші нагальні питання.


У Національній асоціації адвокатів України оприлюднили порядок денний засідання РАУ, що відбудеться о 12:00 у Львівській області в конференц-залі Комплексу «Плай» за адресою: Сколівський район, село Плав’є, повідомляє «ЗіБ».

Під час засідання будуть розглянуті організаційні питання проведення з’їзду адвокатів України та питання діяльності органів адвокатського самоврядування, листи та звернення до РАУ, програма Партнерства з НААУ на 2019 рік. Зокрема, лист Заступника Голови Національної поліції України Клименка І.В. з проханням опрацювати проект Методичних рекомендацій щодо порядку розгляду адвокатських запитів, який розроблений Національною поліцією України. Кілька питань порядку денного присвячені реформуванню системи безоплатної правової допомоги.

Під час засідання також будуть розглянуті напрацювання Робочої групи з удосконалення процедури отримання ордеру на надання правової (правничої) допомоги і витягу з ЄРАУ через особистий кабінет адвоката на офіційному веб-сайті НААУ та з інших пов’язаних питань.

Закон і Бізнес