Закон і Бізнес


У Бердичеві знайшли мертвими місцевого суддю та його дружину


13.02.2019 13:43
18771

У Бердичеві у ванній кімнаті власного будинку були знайдені тіла 35-річного судді Олександра Дубцова та його 36-річної дружина Ельвіри. Попередньою причиною смерті називають чадний газ.


Про цю моторошну звістку повідомило місцеве телебачення «ВІК», передає «Закон і Бізнес».

Поліція називає ймовірною причиною смерті подружжя отруєння чадним газом, оскільки під час огляду місця події було зафіксовано наявність запаху чадного газу, а на тілах чоловіка й жінки – характерні сліди отруєння.

Саме батько загиблого судді 10 лютого звернувся до поліції через стурбованість про відсутність зв’язку з сином та невісткою, які попросили його приглянути за онукою Олівією. Разом з поліцейськими вони прибули до місця проживання судді та знайшли тіла подружжя без ознак життя.

Під час огляду місця події також було зафіксовано встановлення у будинку газового опалення та газового обладнання у ванній кімнаті.

Наразі, повідомляють у відділі, у рамках розпочатого кримінального провадження із метою встановлення причин смерті призначено судово-медичну експертизу. Окрім того, тривають слідчо-розшукові дії.

Сам О. Дубцов працювати бердичівським суддею почав у 2012 році, після того, як 16 лютого його було призначено Указом Президента України суддею Бердичівського міськрайонного суду терміном на 5 років. Вже у лютому 2017 року, термін його повноважень закінчився, проте він продовжував працювати в суді. Його дружина Е.Дубцова працювала в одній із стоматологічних клінік Бердичева.

Закон і Бізнес