Закон і Бізнес


У Вінниці пройде семінар з питань застосування судами виборчого законодавства


08.02.2019 08:50
2629

Національна школа суддів організовує для суддів адмінсудів всеукраїнський семінар-практикум «Застосування виборчого законодавства», що пройде 8 лютого у Вінниці.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі НШСУ, семінар відбудеться о 10:00 у приміщенні Сьомого апеляційного адміністративного суду.

Захід має на меті винести на обговорення актуальні питання застосування судами національного законодавства про вибори, проаналізувати судову практику у цій категорії справ, а також звернути увагу на загальноєвропейські принципи в галузі виборів.

Серед спікерів голова Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Михайло Смокович, голова Сьомого апеляційного адміністративного суду  Віталій Кузьмишин, суддя Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Ірина Желтобрюх, судді Шостого апеляційного адміністративного суду Світлана Шелест та Олена Губська, експерти Венеціанської комісії Ради Європи Дмитро Третьяков та Юрій Ключковський та інші.

Робоча зустріч організована Сьомим апеляційним адміністративним судом спільно із Касаційним адміністративним судом та Національною школою суддів України, за сприяння міжнародних партнерів.

Закон і Бізнес