Закон і Бізнес


Моніторинг діяльності


№5 (1407) 09.02—15.02.2019
14295

Три чверті відвідувачів Вінницького міського суду відзначили, що діяльність установи провадиться на достатньому рівні. При цьому половина поставила оцінки «добре» та «відмінно».


Як повідомили у прес-службі суду, в анкеті відвідувачам поставили 58 запитань. Виявилося, що понад 90% громадян задоволені розміщенням будівлі та транспортною розв’язкою. Однак є зауваження щодо зручності паркування. Водночас більшість відвідувачів задоволена кількістю місць для очікування, оформленням документів, підготовкою до засідань та доступом до побутових приміщень.

90% респондентів позитивно оцінили роботу працівників апарату. Стільки ж відзначили їх доброзичливість, повагу, бажання допомогти. До того ж відвідувачі зауважили, що при призначенні дня та часу засідання було враховано їхні побажання.

Лише 11% висловили невдоволення професійністю, неупередженістю, коректністю та тактовністю суддів. Натомість 89% відзначили належну підготовку та знання справи. Ще більше (94,5%) констатували дотримання процедури розгляду. І це при тому, що кожен третій отримав рішення не на свою користь і планує його оскаржити.