Закон і Бізнес


Юристи проведуть практикум щодо особливостей інвестування в Україні


05.02.2019 18:00
2451

Юристи розповідатимуть про такий складний процес, як особливості інвестування в Україну, а також обговорять стратегії захисту від рейдерства.


Юридична фірма Evris та адвокатське об'єднання Barristers 19 лютого проведуть юридичний практикум «Інвестиційна азбука «KNOW HOW». Курс на 2019», передає «ЗіБ».

Форум буде проходити в приміщенні ТПП України (м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зал «Колізей», 4 поверх), початок реєстрації о 9.00.

Окрім спеціалістів юридичного ринку, з якими ви вже давно знайомі, у якості спікерів виступить команда реформаторів: Геннадій Чижиков, президент Торгово-Промислової Палати України, Антон Янчук, голова Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА), Олексій Гончарук, голова Офісу ефективного регулювання (BRDO), Ніна Южаніна, голова Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, і Іван Ліщина, уповноважений у справах Європейського суду з прав людини.

Перший блок заходу буде присвячений особливостям інвестування в Україні. Зокрема, організаційні форми присутності, обов'язковість правового аудиту, валютні обмеження, а також антимонопольні питання, приватно-державне партнерство і законодавчі новели.

Другий блок буде розкривати питання захисту інвестицій, тому що найчастіше головною причиною відмови іноземних інвесторів від українських проектів є страх за свої гроші. Юристи розкажуть, що робити, щоб уникнути появи людей з автоматами в своєму офісі і як себе вести, якщо вони вже на порозі.

Третій блок буде присвячений одній з існуючих проблем в українських реаліях - рейдерству. Учасники почують про стратегії й прикладах судового захисту, корпоративних і правових превентивні заходи та багато іншого.

Програма практикуму.

На учасників чекає:

● 7 годин важливої ​​інформації без води (ми поважаємо ваш час);

● 15 авторитетних спікерів;

● відповіді на найгостріші питання, які зараз стоять перед кожним потенційним інвестором;

● особисті консультації компетентних фахівців;

● нові ідеї з пошуку інвесторів.

Участь у заході безкоштовна, за умови обов'язкової попередньої реєстрації. Кількість місць в залі обмежена, тому ми просимо від однієї компанії заявляти не більше 2-х учасників. Реєстрація відкрита до 17 лютого за посиланням.

Закон і Бізнес