Закон і Бізнес


ГРД призначила нових членів до складу Ради


05.02.2019 12:01
2606

Громадська рада доброчесності внесла зміни до Регламенту ГРД та призначила двох нових членів до складу Ради, замість тих, що вибули.


Про це повідомив координатор Громадської ради доброчесності Андрій Кулібаба, надіславши 4 лютого листа до Комісії, передає «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу ВККС.

Так, 21 січня ГРД внесла зміни до статті 5 Регламенту Громадської ради доброчесності, згідно з якими у разі призначення зборами представників громадських об’єднань запасних членів Ради, запасний член Ради відповідно до визначеної пріоритетності та з урахуванням його згоди приступає до виконання повноважень члена Ради з дня дострокового припинення повноважень відповідного члена Ради.

27 січня ГРД достроково припинила повноваження членів Громадської ради доброчесності Володимира Міщенка та Дениса Савченка за їхніми письмовими заявами та призначила нових членів (в порядку пріоритетності): Олену Луньову, Едуарда  Мєлких, Ігора Багрія.

18 січня О.Луньова подала заяву, відповідно до якої вона не надала згоди приступити до виконання повноважень члена Ради.

За повідомленням ГРД, Е.Мєлких та І.Багрій, призначені запасними членами ГРД, розпочали виконання повноважень членів Громадської ради доброчесності згідно з абзацом другим частини першої статті 5 Регламенту Громадської ради доброчесності (у редакції від 21.01.2019).

Закон і Бізнес