Закон і Бізнес


Мінюст презентує концепцію Наглядової ради системи БПД


05.02.2019 08:50
2520

Сьогодні, 5 лютого, у Міністерстві юстиції України відбудеться презентація концепції Наглядової ради системи Безоплатної правової допомоги.


Як повідомили «ЗіБ»  в прес-службі Мін’юсту, презентація відбудеться о 12:00 за адресою: вул. Рильського, 10, каб. 202.

Під час заходу буде представлена концепція Наглядової ради системи БПД. Цей орган, до якого входитимуть представники різних груп зацікавлених сторін, створюється для забезпечення незалежності та прозорості системи БПД.

В експертному колі будуть обговорені повноваження та функції Наглядової ради, порядок її формування та роботи.

У заході візьмуть участь: Павло Петренко, Міністр юстиції України; Іванна Смачило, заступник Міністра юстиції України; Олексій Бонюк, директор Координаційного центру з надання правової допомоги; Владислав Власюк, генеральний директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності; Юлія Зайченко, генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції;  Ілля Чорногоренко, генеральний директор Директорату правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів; Посли іноземних держав в Україні, представники посольств та дипломатичних місій в Україні; ключові міжнародні та національні партнери Міністерства юстиції та системи БПД.

Закон і Бізнес