Закон і Бізнес


У РСУ вирішать, як захистити суддів від наклепу


22.01.2019 14:36
3687

25 січня відбудеться чергове засідання Ради суддів України, на якому Рада має затвердити план роботи на рік, а також розробити заходи реагування на факти поширення в ЗМІ недостовірної інформації щодо суддів.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі РСУ, засідання розпочнеться о 10:00 25 січня 2019 року у приміщенні Ради суддів України за адресою: м. Київ, вул. Липська, 18/5.

На порядок денний  винесено шість питань:

- Про затвердження Плану роботи Ради суддів України на 2019 рік у тому числі і заходи, заплановані на виконання рішень XVIз'їзду суддів України, який відбувся 19-20 грудня 2018 року;

- Про виконання вимог Національного антикорупційного бюро України, Національного агентства з питань запобігання корупції щодо надання копій документів, що знаходяться в судовій справі.

- Щодо розроблення Типових заходів реагування на факти поширення в ЗМІ недостовірної інформації або інформації, що підриває авторитет суддів.

- Про затвердження результатів Всеукраїнського конкурсу малюнку серед школярів на тему: "Правосуддя" у рамках відзначення Дня працівників суду.

-Про заохочення;

- Різне.

Закон і Бізнес