Закон і Бізнес


Оголошено конкурс на посади голови ДСА та його заступника


18.01.2019 13:58
4518

Вища рада правосуддя 17 січня оголосила про проведення конкурсу на зайняття посад державної служби категорії «А» у Державній судовій адміністрації України.


Як повідомили виданню «Закон і Бізнес» у ВРП, оголошено конкурс на зайняття вакантних посад Голови Державної судової адміністрації України та заступника Голови Державної судової адміністрації України.

Зазначимо, наразі повноваження Голови ДСАУ здійснює Зеновій Холоднюк, повноваження заступника Голови ДСАУ — Людмила Гізатуліна. Вони продовжать виконувати свої повноваження до призначення нового керівництва.

Так, 17 січня ВРП затвердила Положення про Державну судову адміністрацію України, яким встановлено, що Державну судову адміністрацію України очолює Голова, який призначається на посаду і звільняється з посади Вищою радою правосуддя. Голова ДСАУ має заступників, які призначаються на посаду і звільняються з посади Вищою радою правосуддя відповідно до законодавства про державну службу. Призначення Голови Державної судової адміністрації України та його заступників здійснюється на конкурсній основі.

Закон і Бізнес