Закон і Бізнес


Оголошено відбір кандидатів у члени ВРП від з'їзду науковців


15.01.2019 13:12
3031

Від сьогодні і до 28 січня Секретаріат Вищої ради правосуддя приймає документи від кандидатів для обрання членів ВРП з’їздом науковців.


Про це йдеться на сторінці ВРП, передає «Закон і Бізнес».

Як зазначено в повідомленні, секретаріат Вищої ради правосуддя оголошує про початок прийому документів кандидатів для обрання членів ВРП з’їздом представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ відповідно до вимог статей 8, 9, 10 Закону України «Про Вищу раду правосуддя».

Тож охочі подати документи для обрання членами ВРП мають це зробити до 28 січня включно.

Зазначимо, з’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ  пройде 28 лютого у приміщенні Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вимоги до кандидатів за квотою науковців не відрізняються від загальних: достатньо досягти 35 років та мати 15-річний стаж діяльності в галузі права. Голосування може проводитися тільки за тих претендентів, які подадуть документи у визначений строк і будуть обрані делегатами або заручаться підтримкою 20% учасників з’їзду.

Нагадаємо, що у поточному складі Ради науковців представляють декан юридичного факультету Львівського національного університету ім.І.Франка Андрій Бойко та завідувач кафедри земельного та аграрного права юридичного факультету Київського національного університету ім.Т.Шевченка Анатолій Мірошниченко.

Закон і Бізнес