Закон і Бізнес


Адвокатів привітали з професійним святом


19.12.2018 17:56
3488

У День адвокатури, який відзначається в Україні щорічно 19 грудня, адвокатів привітали з професійним святом Асоціація адвокатів України, голова Національної асоціації адвокатів України Лідія Ізовітова, Голова ВКДКА Олександр Дроздов. Адвокатам побажали цікавих справ, позитивних результатів та яскравих перемог.


Шановні адвокати, вітаємо з професійним святом з Днем адвокатури!

Бажаємо великого потенціалу, міцної хватки, розсудливості та холодного серця.

Нехай у кожній справі вам вдається виявляти впевненість і наполегливість, щоб кожен день приносив безперечну перемогу і справжній успіх, щоб життя було сповнене великих можливостей та перспективних ідей.

Асоціація адвокатів України

 

Шановні колеги!

Вітаю Вас із прийдешніми святами — Днем адвокатури та Днем Святого Миколая Чудотворця!

Наша професія є найвідповідальнішою та найблагороднішою, адже головне покликання адвоката – захист прав і свобод людини, ґарантованих Конституцією України та міжнародними правовими актами, відстоювання непорушності закону та ствердження демократичної правової держави.

У цей складний для адвокатури України час, коли ми вимушені відстоювати не лише права людини, а й своє право на незалежність та самовизначення, бажаю всім нам невичерпної наснаги та енергії, адже попереду ще багато відповідальної праці із захисту збудованої власними силами сильної та незалежної адвокатури.

Тож нехай наші з вами будні стануть напруженими тільки від цікавих справ, що приносять моральне та матеріальне задоволення, свята  будуть веселими та чудовими, стосунки з рідними і близькими людьми – теплими та сповненими великих почуттів

Бажаю, аби в усіх планах і починаннях Вас супроводжували яскравий успіх і творчі перемоги, адвокатська діяльність приносила щедрі позитивні результати, а новий день дарував гарний настрій та вдачу!

Нехай Святий Миколай завжди оберігає вас та ваші родини, даруючи щастя, радість і надію!

З повагою,

Голова ВКДКА

 Олександр Дроздов

 

Шановні колеги! Дорогі друзі!

 

Щиро вітаю вас з Днем адвокатури! Наше професійне свято символізує нашу єдність, нашу консолідованість і командний дух. Саме завдяки спільним цінностям і відчуттю солідарності ми завжди готові відстоювати права кожного адвоката і всієї 45-тисячної адвокатури України. І робимо це результативно і професійно.

Цього року ми витримали небувалу атаку на незалежний інститут адвокатури. Ми вистояли, адже усвідомлювали, що відстоювали конституційні права і свободи всіх громадян України.

Кожному з вас я бажаю витримки і мужності у здійсненні нашої високої конституційної місії, професійного зростання і переконливих яскравих перемог!

З повагою,

Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова

 

***

Редакція газети «Закон і Бізнес» долучається до висловлених привітань, а також бажає особистих та професійних успіхів!

Закон і Бізнес