Закон і Бізнес


Чому проект 9055 має невисокі шанси на проходження в ВР, пояснив О.Фазекош


17.12.2018 12:33
4054

Кожна влада вважає, що вона прийшла не на довго, а назавжди. Але потім діалектика історичного розвитку підказує, що дуже багато представників старої влади чомусь виявляються під тиском нової влади. І всі вони тут же згадують про адвокатів.


Про це в інтерв'ю розповів глава ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош, який відзначає загальне прагнення влади роздрібнити адвокатуру та зробити її слабким придатком судової системи.

«Думаю, що за цю реформу (проект закону від 06.09.2018 № 9055 «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», — прим. Ред.) не голосуватимуть і ті депутати, які не особливо вникали в усі нюанси цієї псевдореформи, проте вони хочуть в один день залишитися зовсім беззахисними перед злим прокурором», — зокрема, зазначив він.

Чи готові адвокати до всеукраїнського страйку тут і зараз, які ще інструменти боротьби проти проекту 9055 є в арсеналі адвокатів, як би розвивалася справа Януковича при «новому» законі і що повинен зробити будь-який Президент, який прийде до влади в 2019 році, — дивіться в відео інтерв'ю О.Фазекоша.