Закон і Бізнес


Призначено очільника судової охорони


14.12.2018 12:27
4812

За результатами конкурсу вакантну посаду Голови Служби судової охорони зайняв заступник командувача Національної гвардії України Валерій Бондар.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі ДСАУ.

В Державній судовій адміністрації України 12 грудня  відбулося засідання Комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантних посад Голови Служби судової охорони та його заступників. До складу конкурсної комісії входить три члена від Вищої ради правосуддя, один член від Ради суддів України та три члена від Державної судової адміністрації України.

У роботі Комісії також брали участь експерти Консультативної місії Європейського Союзу з реформування цивільної безпеки в Україні пані Хільдегард Роглер-Мохель, радник з питань кадрової політики (Німеччина) та пані Галина Міхайлюк, експерт з розробки законодавства (Україна).  

У ході конкурсного відбору на вакантну посаду Голови Служби судової охорони Комісією допущені до участі в конкурсі три кандидата, які подали документи. Утім на засідання прибуло два кандидата, які успішно розв’язали розроблені Комісією ситуаційні завдання, були допущені до співбесіди та показали глибокі знання та високий рівень професійної підготовки.

Комісія визначила загальний рейтинг кандидатів та за результатами складення рейтингу переможцем конкурсу визначено 49-річного Валерія Бондара.

В.Бондар закінчив Калінінградське вище інженерне училище інженерних військ (1991), Київський інститут внутрішніх справ (спеціальність "Правознавство", 1999), Національну академію оборони України з відзнакою (2006). Генерал-майор. Обіймає посаду заступника командувача Національної гвардії України. Стаж військової служби та служби у Національній гвардії України становить понад 32 роки. Відзначений державною нагородою Орденом Данила Галицького.

Згідно з умовами конкурсу, посадовий оклад майбутнього очільника служби складатиме 40 тис. грн. — на рівні оплати праці голови Національної поліції. До них додаються щомісячні доплати, премії та одноразові види грошового забезпечення.

Закон і Бізнес