Закон і Бізнес


НААУ шукає адвокатів у сфері IT-права


12.12.2018 16:34
3160

Національна асоціація адвокатів України проводить добір адвокатів до Комітету з IT-права.


Як повідомили  виданню «Закон і Бізнес» в прес-службі НААУ, до складу Комітету з IT-права проходить конкурс на донабір членів.

Набуття членства здійснюється шляхом подання заяви адвокатом на ім’я Голови НААУ, РАУ з наміром про участь у роботі Комітету, а також мотиваційного листа та резюме. Від кожної ради адвокатів регіонів членом може бути не більше 3 осіб.

Переваги матимуть особи, які: мають науковий ступінь; провадять наукову та викладацьку діяльність; мають значний практичний досвід роботи за профілем Комітету. До складу Комітету можуть входити адвокати, які обіймають керівні посади в органах НААУ, понад встановлене обмежування кількісного членства від регіону.

Структуру Комітету становлять профільні секції за основними напрямами роботи Комітету:

- секція інтелектуальної власності та авторського права;

- секція з приватно-правових відносин у сфері захисту ІТ;

- бізнесу;

- секція з публічних відносин ІТ-права;

- секція з правового регулювання технологій блокчейну та криптовалют.

Голова РАУ, НААУ своїм розпорядженням включає до складу Комітету адвокатів, які подали заяву з документами, передбаченими п. 6.1. У випадку надходження більше трьох заяв адвокатів з одного регіону, Голова Комітету готує подання на ім’я Голови РАУ, НААУ з рекомендованим переліком осіб на членство в Комітеті від регіону з мотивацією відбору кожного претендента з урахування критеріїв,визначених у п. 6.

Після розгляду подання Голови Комітету з документами кожного претендента, Голова РАУ, НААУ розпорядженням включає цих осіб до складу Комітету

Закон і Бізнес