Закон і Бізнес


Конкурс до ВС, ВАКС та IP-суду: коли пройде психологічне тестування


30.11.2018 16:58
4099

Психологічне тестування під час конкурсів до Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду та Вищого суду з питань інтелектуальної власності відбудеться у грудні. Перша група кандидатів розпочне здавати тести 11 грудня.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службі ВККС, психологічне тестування для 390 кандидатів на посади суддів касаційних судів Верховного Суду, Вищого антикорупційного суду, зокрема Апеляційної палати цього суду, та Вищого суду з питань інтелектуальної власності відбудеться 11-14 та 17 грудня 2018 року.

З інформацією про графік тестування та кандидатів, стосовно яких його призначено, можна ознайомитися цим посиланням.

Проведення комп’ютерного тестування та інтерв’ю з психологом проходитиме у приміщенні Національної академії прокуратури України за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 81Б.

Для реєстрації необхідно мати при собі паспорт громадянина України та посвідчення судді.

Реєстрація на комп’ютерне тестування розпочнеться о 9:30 годині, саме тестування триватиме з 10:00-17:00 год., а інтерв’ю — до однієї години.

З урахуванням наведеного таке тестування не призначалося стосовно 138 кандидатів на посади суддів, які мають дійсні його результати (зі списком таких кандидатів можна ознайомитися цим посиланням).

Закон і Бізнес