Закон і Бізнес


Конкурс в ВС та ВАКС: особливості проведення іспиту


09.11.2018 11:10
3508

12 та 14 листопада пройде кваліфікаційний іспит у межах конкурсів до Верховного Суду і Вищого антикорупційного суду, зокрема Апеляційної палати ВАС.


Про це «ЗіБ» повідомили в прес-службі ВККС.

Іспит писатимуть у павільйоні № 1 виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» за адресою: м. Київ, вул. Салютна, 2-Б.

Деталі місцезнаходження приміщення складення іспиту за цим посиланням.

12 листопада кандидати протягом 150 хвилин складатимуть анонімне письмове тестування (максимальний бал – 90).

14 листопада кандидати протягом 330 хвилин виконуватимуть практичне завдання (максимальний бал – 120).

Іспит складатиметься без використання комп’ютерної техніки.

Проведення іспиту забезпечуватимуть уповноважені представники Комісії.

Кожне робоче місце учасника забезпечуватиметься ручкою, пляшкою води (0,5 л) та пакетом для розміщення особистих речей, заборонених для використання під час іспиту.

Під час складення етапів іспиту (з 10 год. 30 хв. до 12 год. 45 хв. 12 листопада та з 10 год. 30 хв. до 15 год. 45 хв. 14 листопада 2018 року) переміщення учасників у залі, зокрема для відвідування вбиральні, може здійснюватись виключно з дозволу та у супроводі представника Комісії.

Якщо особа запізнилася на складення тестування або виконання практичного завдання, вона має право пройти реєстрацію та скласти його в межах відведеного для цього часу. Додатковий час у такому разі не надається.

Після оголошення про завершення відведеного для відповідної стадії іспиту часу учасник зобов’язаний перевернути бланк відповідей тестування та/або закрити зошит (зошити), отримані для цієї стадії, покласти ручку та, залишаючись за своїм робочим місцем, очікувати, поки уповноважені представники Комісії збиратимуть ці матеріали.

Детальніше про правила іспиту читайте за посиланням.